0724 371 051; 031.426.08.85
·
rnpm@regesta.ro
·
Luni-Vineri: 11:00 – 20:00

DIPLOMA DE APRECIERE pentru Ad Regesta

Ad Regesta – DIPLOMA DE APRECIERE pentru contribuṭii remarcabile în domeniul publicităṭii mobiliare

Gala Juridice.ro 2020, organizată de Societatea de Știinṭe Juridice și JURIDICE.ro, a avut loc online în data de 10 decembrie 2020, fiind prezentată de av. Alina Matei, Senior Editor Juridice.ro.

AD REGESTA a primit Diploma de Apreciere pentru contribuṭii remarcabile în domeniul publicităṭii mobiliare, pentru implicarea generoasă în explicarea mecanismelor de funcṭionare a acestui domeniu juridic foarte tehnic, precum și în susṭinerea raṭiunii legiuitorului: transparenṭa în domeniul publicităṭii mobiliare.

Călin Vlădoianu, Director General Ad Regesta: „Mă onorează primirea acestui premiu din partea Societății de Științe Juridice. Avem valori comune: promovarea respectului față de lege, a profesionalismului și a concurenței loiale, precum și susținerea unui mediu juridic sănătos.

În urmă cu 20 de ani, a apărut un instrument juridic inedit în circuitul civil, o premieră, Arhiva Electronica de Garanții Reale Mobiliare. Un serviciu de interes public, aflat sub supravegherea autorității statului, prin Ministerul Justiției, dar gestionat de entități private. Am fost implicat în această activitate încă de la început. Practic, pot spune că sunt unul dintre pionierii acestui domeniu.

Astăzi, Registrul Național de Publicitate Mobiliară este un instrument juridic dinamic, articulat și adaptat cerințelor pieței specifice. În 2018 și în 2020 au fost aduse modificări legislative semnificative care au corectat o serie de disfuncționalități sau dispoziții de mult depășite.

Anul 2020 a venit cu noi provocări în contextul pandemiei de COVID-19. Evoluția pieței publicității mobiliare a fost una sinusoidală, surprinzătoare, deși, în mod normal, ar fi fost una stabilă, previzibilă. Brusc, am avut de-a face cu provocări care ne-au determinat să ne adaptăm, să ne ajustăm activitatea pentru a face față unui context incert. Au aparut elemente surpriză, problematice, care au cerut sacrificii din partea tuturor celor implicați.

Factorul cel mai important pentru a rămâne competitiv în aceste condiții este resursa umană. Măsurile de siguranță impuse de contextul actual sunt o prioritate pentru Ad Regesta și noi vom continua să investim în protecția echipei noastre.

Apoi, provocările aduse de pandemie au dus la adaptarea jucătorilor și pe planul tehnologic, al digitalizării. Ad Regesta va continua investițiile în tehnologie și în 2021 pentru a face față cerințelor pieței. Subliniez, în acest context, necesitatea de a găsi soluții echilibrate pentru a rămâne competitivi astfel încât să ne securizăm eficiența și continuitatea.

Suntem la momentul de bilanț, ca toată lumea și, evident, încercăm să ghicim cum va fi anul 2021. Mi-aș dori să putem anticipa cât mai corect ce ne va aduce viitorul an. Aparent, vom lucra tot în condiții de pandemie, însă de data aceasta îmi place să cred că nu vom mai fi luați pe nepregătite sau surprinși neplăcut.

În vremuri de incertitudine, consider că este foarte important rolul pro-activ al profesioniștilor cu experiență din comunitatea juridică și implicarea acestora în educarea publicului. Acuratețea informațiilor și diseminarea corectă sunt pilonii centrali ai menținerii și dezvoltării unui mediu juridic serios, asumat și responsabil, din toate punctele de vedere.

Pentru mine este foarte important să mulțumesc celor care au sprijinit parcursul meu în acest domeniu. Am colaborat cu adevărați profesioniști din domeniul juridic și cel financiar-bancar de la care am avut de învăṭat multe lucruri valoroase. Acestea stau la baza viziunii mele pentru noul concept, Ad Regesta, lansat în 2019. Mă bucur să am alături o echipă competentă, dedicată și eficientă, fără de care performanța nu ar fi fost posibilă. În acest sens, vreau să transmit mulțumiri fiecărui membru al acestei echipe, precum și partenerilor mei.”

În cadrul evenimentului, s-au acordat distincṭii membrilor importanṭi ai comunităṭii juridice care au demonstrat excelenṭa și au adus contribuṭii remarcabile în 2020, din domenii variate: financiar bancar, real estate, cyberlaw, energie, Telecom & Media, ospitalitate, pharma, construcṭii.

Mulṭumim Juridice.ro pentru distincṭia acordată! Mai mulṭe informaṭii aici!